dilluns, de febrer 09, 2009

 

Segona trobada sardanista, casals de Catalunya.



-->
La segona trobada de Casals de Gent Gran, de Catalunya Organitzat per la Generalitat de Catalunya.Amb l'assessorament de la Federació Sardanista de Catalunya.I amb el suport de la Confraria Sant Ramon de Vilafranca del Penedes
Dia 4 d'octubre de 2008. La Bisbal d'Empordà. Cobla la Principal de la Bisbal.
Més de 800 dansaires, ballant sardanes al Passeig Marimon,
Va ésser un èxit d'organització i d'assistència. Us imagineu 890 dansaires ballant uniformats les dues sardanes de lluïment.
Doncs ningú se n'ha fet ressò ni la ràdio ni tv3, creiem que és un greuge i una ofensa a la gent gran que participava en aquesta concentració de sardanistes, els responsables de tot aquest silenci que tinguin en compte que aquesta gent no perquè siguin grans no se'ls ha de tenir en compte, que tenen tot el dret a mantenir les nostres tradicions, no oblidin que la sardana és una d'aquestes tradicions, que s'han de mantenir mal pesi als qui no saben ni volen saber res de Catalunya i la seva cultura pròpia. Vergonyós per part del nostres mitjans que intencionadament volen ignorar que Catalunya té la seva pròpia cultura . Qualsevol fet que ens ve de fora, la nostra TV. de seguida ens menja el “coco” amb informacions moltes vegades absurdes i barates . Ja seria hora que els responsables s'ho fessin mirar si la seva actuació és correcte envers Catalunya. Que no oblidin que estan al servei del poble, i que s'ha de acontentar a tothom, que no estiguin tan obsessionats amb la malaltissa idea dels índex d'audiència.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?