divendres, de maig 11, 2007

 

Aplec de sardanes a Mollet del Vallés. 01.05.07

L'aplec de Mollet del dia 1 de maig de 2007.
Rés... i encara gràcies.
Per inclemències del temps la celebració de l'aplec és va traslladar a un local per nom El Mercat Vell.
Lamantable, un local vell, petit i amb una pèssima sonoritat, on els sardanistes de bona fe van intentar ballar sardanes.
Si les subvencions per part de la Diputació i la Generalitat fossin almenys més equitatives envers a "La Feria de Abril" els organitzadors d'aplecs podrien disposar d'un lloc més digne per celebrar l'aplec en cas de mal temps, perquè mentra, a "La Feria de Abril" mengen “jamón” i beuen el “vinillo”a costa de les subvencions mes que generoses, la nostre cultura i en aquest cas la sardana sempre té dificultats per subsistir .
Aquest escrit no va dirigit a Tradicions i Costums de Mollet que entenem que treballen molt i molt bé per fomentar la nostre cultura, però si que ens agradaria saber que en pensa de tot això el president de la Federació sardanista de Catalunya que se'l va beure per l'aplec .

Nota de prensa escrita, del dia 10 de maig de 2003: La jutge instructora ha citat a declarar Francisco Garcia Priet, president de la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya, FECAC, els pròxims dies 21 i 23 d'aquest mes, en relació amb la querella per estafa i injúries interposada per una agrupació de firaires. La jutge intructora està investigant les presumptes irregularitats en la gestió dels 385.000 € de subvenció que la FECAC va rebre de la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament.

 

Aplec de sardanes a Mollet del Vallés 01.05.07

































































This page is powered by Blogger. Isn't yours?